Tutkimustiedon avulla tulosta

Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehden kustantaja Juha-Pekka Harju on tyytyväinen yhteistyöhön Camp Consultingin kanssa.  Määrätietoinen tutkimustulosten avulla edennyt kehittäminen on tuottanut tuloksia. – Sovimme pidempiaikaisesta kehittämisestä ja olemme saaneet aikaan hyviä tuloksia. Itselle myynnin johtaminen on vähän vieraampaa, joten oli tärkeä saada siihen apua.

Yrittäjälehti on saanut rekrytoitua uutta väkeä, markkinointia on vauhditettu ja linjattu uudella tavalla. Lehden jakelu on kasvanut 20 000:sta 45 000:een ja samalla kiinnostavuus markkinointivälineenä on kasvanut.

- Olen ollut itse johdon valmennusohjelmassa ja myyjät myynnin valmennusohjelmassa. Pitkäjänteinen kehittäminen sopii meidän toimintaamme.

 

jpharju.png 

Yhteistyö tulee varmasti jatkumaan

”Masi- lumityökalujen tuotannon lisäksi toimimme ajoneuvoteollisuuden systeemihankkijana ja siellä vienti tuntuu vetävän. Totuus on kuitenkin se, että niillä markkinoilla emme enää tule toimeen ilman joka toinen vuosi tehtävää kansainvälistä asiakastyytyväisyystutkimusta, jonka Camp on jo vuosien ajan meille tehnyt.

Lisäksi Camp on järjestänyt henkilöstöpäiviä ja heidän DiSC-profilointejaan on käytetty muun muassa rekrytoinnissa varsin onnistuneesti. Rekrytoinnissa ei olekaan pitkään aikaan tullut ohilaukauksia. Johtajakolmikkomme on käynyt  Campin Johdon leirillä ja olen itse lähdössä vielä leirin jatko-osalle. Yhteistyömme Campin kanssa tulee varmasti jatkumaan.”

 

karisallinen.png 

Yhteistyötä monella alueella

”Olemme tehneet Campin kanssa tiivistä yhteistyötä lähes kymmenen vuoden ajan ja hyödyntäneet heidän laajaa palvelutarjontaansa monin eri tavoin. Puolet yrityksemme liikevaihdosta on tavarankäsittelyä ja siinä on ihminen aina jollain tavalla mukana. Tästä syystä olemme satsanneet voimakkaasti henkilöstömme kouluttamiseen ja työtyytyväisyyteen. Esimiehemme ja työnjohtomme on käynyt Campin valmennuksissa, minkä lisäksi olemme käyneet johdon ja myynnin leireillä. Camp mittaa säännöllisesti työntekijöidemme työtyytyväisyyttä, asenteita ja hyvinvointia, ja Campin DiSC-profiloinneilla olemme halunneet varmistaa, että oikeat ihmiset saavat tehdä oikeanlaista työtä.”

arisalmi.png 
Hyvä päiväTutkimukseen Avoimet työpaikat Avainhenkilöksi
Camp Consulting - Meripirtintie 7, 21160 Naantali, Finland - etunimi.sukunimi@campconsulting.fi