Johtoryhmän valmennus onnistui

Keulassa on pohdittu johdon valmennusta pitkään. Sopivaa kumppania ei ole löytynyt, kunnes marketpuolen esimiehet kävivät Campin esimiesvalmennuksen vuosi sitten. Kokemukset ja palaute olivat niin hyviä, että Camp päätettiin valita myös johtoryhmän valmennuskumppaniksi.

– Teimme DISC®-profiloinnit ja se toimi hyvin meille. Olemme tunnistaneet, että olemme erilaisia, mutta emme ole pystyneet sitä hyödyntämään. DISCin avulla saimme työkaluja vuorovaikutukseen ja erilaisuuden hyödyntämiseen, Marttila sanoo.

Valmennuksen kokemukset tuovat apua kehityskeskusteluihin ja päivittäiseen tekemiseen.

 

mikamarttila.png 

Camp toi esimiehille uutta

Pirilän Kukkatalon esimiehet ja myymälävastaavat osallistuivat Campin esimiesvalmennukseen. Osallistuneille tehtiin DISC®-profiloinnit ja he pääsivät tutustumaan omiin ja työtovereidensa ominaisuuksiin.

Tavoitteena oli saada työkaluja esimiestyöhön ja uutta potkua työmotivaatioon. Osallistujat olivat innolla mukana.

– Uskon, että valmennuksesta on hyötyä. Esimiehet oppivat ajattelemaan eri tavalla asemaansa yrityksessä, mikä on sen tarkoitus ja ydin.

 

annukkarunola.png 

Konsernien yksiköiden johto arvioitiin

Länsi-Suomi-konsernin eri yksiköiden johto kävi läpi CAMPIN MANAGEMENT AUDITIN, jossa selvitettiin johdon valmiutta uuden strategian toteuttamiseen.

- Saimme valmiiksi laajan strategisen skenaariotyön ja haluttiin samassa yhteydessä varmistua, että meillä on oikeaa kyvykkyyttä ja osaamista sen toteuttamiseen. Arvioinnissa yksikön johtohenkilöt testattiin ja tutkittiin heidän vahvuutensa johtajina ja tapaa, jolla heitä pitää johtaa.

- Teppo myös syvähaastatteli kaikki ja saimme paljon tietoa johtoryhmämme johtamiseen. Lopputuloksena ei tehty henkilöstömuutoksia, vaan kirkastimme henkilökohtaista johtamista vahvuusanalyysin avulla. Länsi-Suomi-konserni on luottanut Campin osaamiseen jo pitkään ja tässäkin haasteessa Teppo oli sopiva tekijä.

- Konsultteja on vaikka kuinka paljon, mutta Tepolla on myös operatiivisen johdon kokemusta. Hänen tapansa mennä suoraan asiaan on myös meille kaikille sopiva tapa.

 

heikkimarva.png 
Hyvä päiväTutkimukseen Avoimet työpaikat Avainhenkilöksi
Camp Consulting - Meripirtintie 7, 21160 Naantali, Finland - etunimi.sukunimi@campconsulting.fi