Camp tarjoaa apua julkiseen rekrytointiin

Joskus on tarpeen ryhtyä julkiseen rekrytointiin. Voit haluta testata yrityksesi kiinnostavuutta ja vetovoimaa tai hakea julkisuutta kertoaksesi, että yrityksesi panostaa tulevaisuuteen. Olet kenties suunnitellut, että puolen vuoden päästä uuden henkilön tulisi aloittaa. Kyseessä on tehtävä, johon sopivia ihmisiä on helppo tavoittaa.

Kartoitamme ensin lähtökohdat: mikä on organisaationne nykytilanne, minkälaiset ovat esimies-alaissuhteet sekä kartoitamme, minkälaista osaamista ja persoonaa tarvitaan. Yhdessä kanssasi määrittelemme avainhenkilön vastuut ja aseman organisaatiossa.

Camp voi hoitaa puolestasi ilmoittelutrafiikin, jos niin haluat. Tai anna se mainostoimistosi hoidettavaksi.

Campissä tutkimusjohtaja Leena Salo vastaa puheluihin ja sähköpostikyselyihin, ottaa vastaan hakemukset ja luokittelee. Teemme sinulle yhteenvedon varteenotettavista hakijoista sekä esivalinnan, jossa ehdotamme, ketä kannattaisi haastatella.

Kun sinä olet päättänyt ehdotuksemme pohjalta, ketä ehdokkaista haastatellaan, me sovimme haastatteluista hakijoiden kanssa. Haastattelut teemme yhdessä siten, että yrityksesi kannalta tärkeät avainhenkilöt voivat osallistua haastatteluun tarpeen mukaan.

Pääpaino haastattelussa on kartoittaa hakijan osaamista, tarkentaa yksityiskohtia ja antaa hakijan puhua, jotta sinulle syntyy mielikuva hakijasta ihmisenä.

Camp antaa suosituksensa mutta sinä päätät, kenen kanssa jatketaan. Teemme valitsemillesi henkilöille DiSC-työprofiilianalyysin käyttäen tarvittavia lisäosia: esimiehenä, johdettavana, myyjänä, myynnin esimiehenä. Tarkistamme taustat, puhutamme entisiä esimiehiä tai muita suosittelijoita. Järjestämme toisen haastattelukierroksen, jossa varmistamme työprofiilianalyysin osuvuuden – on tärkeää, että hakija kokee analyysin ja meidät luotettaviksi.

Toisen haastattelukierroksen lopuksi kerromme sinulle oman suosituksemme ja myös analyysimme hakijoiden mahdollisista riskeistä. Näin saat jo esimakua siitä, miten kutakin loppusuoran hakijaa tulisi johtaa. Ja lopuksi sinä teet valinnan.

Hyvä päiväTutkimukseen Avoimet työpaikat Avainhenkilöksi
Camp Consulting - Meripirtintie 7, 21160 Naantali, Finland - etunimi.sukunimi@campconsulting.fi