Suorahaku Campin tapaan
 
Kartoitamme kanssasi lähtökohdat
: mikä on organisaationne nykytilanne, minkälaiset ovat esimies-alaissuhteet sekä kartoitamme,
minkälaista osaamista ja persoonaa tarvitaan. Yhdessä kanssasi määrittelemme avainhenkilön vastuut ja aseman organisaatiossa.

Satojen onnistuneiden rekrytointien kokemuksella löydämme sinulle tarvitsemasi ammattilaisen - tai useamman. Meillä on tälläkin hetkellä kontaktit yli 100 000:een suorahausta kiinnostuneeseen avainhenkilöön.
 
Hoidamme haun ja esivalinnan käyttäen Campin tietoa, osaamista, agenttiverkostoa ja avainhenkilöpankkia. Ehdotamme sinulle muutamia
hyviä ehdokkaita, joita olemme jo haastatelleet ja joista meillä on jo suosituksia. Tapaat haluamasi ehdokkaat, muodostat oman kuvasi heistä ja mietit, miten hyvin he sopisivat organisaatioosi ja voisitko tehdä töitä näiden kanssa.

Sinä valitset, kenen kanssa jatkamme, vai haemmeko muita kandidaatteja. Teemme valitsemillesi henkilöille DiSC-työprofiilianalyysin käyttäen tarvittavia lisäosia: esimiehenä, johdettavana, myyjänä, myynnin esimiehenä.

Syvähaastattelemme hakijat tarkentaen DiSC-työprofiilianalyysin osuvuuden, tarkistamme taustat ja kerromme sinulle oman suosituksemme ja myös analyysimme henkilön mahdollisista riskeistä.

Tämän jälkeen sinä teet päätöksen ja solmit työsopimuksen. Mutta Camp myöntää takuun: jos valitun henkilön työsuhde puretaan 4 kk koeaikana, Camp hakee uuden henkilön ilmaiseksi.

 

Hyvä päiväTutkimukseen Avoimet työpaikat Avainhenkilöksi
Camp Consulting - Meripirtintie 7, 21160 Naantali, Finland - etunimi.sukunimi@campconsulting.fi