Valmentajina johtamisen ja myynnin kovat ammattilaiset

TEPPO VIITANEN, liiketoiminnan kehittäjä, Camp Consulting

teppo_viitanen.jpgTeppo Viitasella on johtajien ja myyjien sparraajana yli 15 000 henkilön valmennuksellinen kokemus viimeisen 15 vuoden ajalta. Kosketuspinta yli 300 yritykseen ja niiden liiketoiminnan kehittämiseen antavat uskalluksen todeta, että ”rohkeus ehdollistaa ja muuttaa liiketoimintaa uusilla käytännön faktoilla kannattaa aina.”

 

 

 

LEENA SALO, tutkimusjohtaja, Camp Consulting

leena_salo.jpgTutkimusjohtaja Leena Salo on kauppatieteiden maisteri ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus tutkimusalalta. Leena tekee kyselyjä ja kartoituksia eri käyttötarkoituksiin kuten vaikkapa henkilöstön, myynnin tai johtamisen kehittämistarpeisiin varmistamaan kehittämistoimien ja päätöksenteon osuvuus. Henkilöstö- / ilmapiirikyselyjä, asiakastyytyväisyys- ja peilikuvatutkimuksia, esimiespalautekyselyjä, valmennuksen taustakartoituksia jne.

Leena tekee myös markkinointipainotteisia kyselyjä, jolloin tutkimustulosten hankkimisen lisäksi markkinoidaan yrityksen palveluja, herätetään kiinnostusta ja kerätään liidejä.

Rekrytointien ja suorahakujen onnistumisen varmistamiseksi ja henkilöstön kehittämisprosesseissa käytettävien profiilianalyysien tekemistä varten Leena on sertifioitunut MLP Oy:n työkalujen EPIC DISC- profiilintuotantojärjestelmän ja Henkilökohtainen Tehokkuus -profiilin asiantuntijaksi.

 

 

 

Hyvä päiväTutkimukseen Avoimet työpaikat Avainhenkilöksi
Camp Consulting - Meripirtintie 7, 21160 Naantali, Finland - etunimi.sukunimi@campconsulting.fi