”Kaiken takana on nainen”, pitää varmasti paikkaansa. Onnistuneen työyhteisön takana on aina hyvä esimies, nainen tai mies.

Esimiesvalmennustemme sisältö perustuu hyvään johtamiseen ja johtamisvalmennustemme väittämiin. Tunnista itsesi – arvosta erilaisuutta ja johda oikein, on esimiestyön perusta. Esimiesvalmennustemme yksi tavoite on herättää esimiehissä keskustelua siitä, mitä häneltä esimiehenä odotetaan. Mitä oma esimies odottaa, mitä odottavat työntekijät? Onpa sitten kyseessä telakalla työskentelevä työnjohtaja tai myymälän kassavastaava, haasteet ovat samat.

Miten saan ihmiseni toimimaan halutulla tavalla? Arvostuksen tunnetta nostamalla, on meidän Campiläisten uskomus. Hyvät vuorovaikutustaidot ja oikea rehellinen palaute sekä yhteinen arvomaailma riittävät synnyttämään arvostuksen tunteen myös työntekijöissä. Meistä välitetään ja työpanostamme arvostetaan.

Tämän motivoivan vuorovaikutuksen avulla pystymme kehittämään työntekijöiden ”alaistaitoja” kohti yrityksemme tavoitteita. Hyvistä esimiehistä on huutava pula. Esimiesvalmennuksiin panostaminen kannattaa aina!

Hyvä päiväTutkimukseen Avoimet työpaikat Avainhenkilöksi
Camp Consulting - Meripirtintie 7, 21160 Naantali, Finland - etunimi.sukunimi@campconsulting.fi